Keski-Suomen tietojenkäsittely-yhdistys ry

 • Keski-Suomen tietojenkäsittely-yhdistys ry eli Ketky ry on perustettu vuonna 1972 edistämään keskisuomalaista tietojenkäsittelyä ja toimimaan puolueettomana yhdyssiteenä tietojenkäsittelyä opiskelevien, alalla työskentelevien ja alasta muuten kiinnostuneiden henkilöiden, yhteisöjen ja yrityksien välillä. Yhdistys järjestää jäsenilleen erilaisia seminaari-, koulutus- ja virkistystapahtumia. Jäsentoiminnan lisäksi Ketky palkitsee vuosittain ansioituneita ICT-alan töitä ja tekijöitä. Ketky on kansallisen kattojärjestö TIVIAn paikallisyhdistys.

  Lähes 300 jäsenen joukosta löytyy keskisuomalaisia ICT-alan ammattilaisia ja opiskelijoita toimialan laidasta laitaan - tule ja löydä yhteisiä mielenkiinnon kohteita!

   

  Tiedotteet

   

  Jäsenkampanja 31.1.2018 saakka!

  Suosittele jäsenyyttä ja voita Suunto-kello!

  Tammikuun loppuun mennessä kampanjasivun kautta yhdistykseen liittyneet ovat mukana kolmen Suunto-älykellon arvonnassa. Samaan arvontaan osallistuvat myös jo olemassa olevat jäsenet, joiden nimi on kirjoitettu liittymisen yhteydessä lomakkeen "suosittelija"-kohtaan.

  Katso lisätietoja kampanjasivulta.

   

  Tapahtumat

   

  Päivä: maanantai 19.3.2018
  Aika: 17.00 - 19.00
  Paikka: Bistro Soppa (Asemakatu 11, Jyväskylä)

  Ketky ry kutsuu jäsenensä Keski-Suomen tietojenkäsittely-yhdistyksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen, joka pidetään maanantaina 19.3.2018 kello 17:00 alkaen Bistro Soppassa, osoitteessa Asemakatu 11, Jyväskylä.

  Kokouksen yhteydessä ennakkoon ilmoittautuneille Ketkyn jäsenille on tarjolla päivällinen (lisätiedot alla).

  Kokouksen esityslista

  Päivä: maanantai 19.3.2018
  Aika: 19.00 - 21.00
  Paikka: Hollywood Bowling & Billiards (Kauppakatu 37, Jyväskylä)

  Ketky järjestää jäsenilleen keilaus ja biljardi-illan maanantaina 19.3.2018 kello 19:00. Paikkana on Hollywood Bowling & Billiards (Kauppakatu 37, Jyväskylä) ja mukaan mahtuu 24 henkilöä.

  TIVIA tiedottaa

  body

  TEM Toimialojen kasvuseminaarissa Säätytalolla TIVIAn toiminnanjohtaja Mika Helenius esittää tuoreita eurooppalaisia tutkimustuloksia kansantalouden kannalta erittäin merkittävän ohjelmistoalan näkökulmasta.

  body

  Monille voi olla helpottavaa tietää, ettei koneoppimisen soveltamiseen tarvita kaikkitietävää shamaania eikä yliluonnollisia voimia.