Keski-Suomen tietojenkäsittely-yhdistys ry

 • Keski-Suomen tietojenkäsittely-yhdistys ry eli Ketky ry on perustettu vuonna 1972 edistämään keskisuomalaista tietojenkäsittelyä ja toimimaan puolueettomana yhdyssiteenä tietojenkäsittelyä opiskelevien, alalla työskentelevien ja alasta muuten kiinnostuneiden henkilöiden, yhteisöjen ja yrityksien välillä. Yhdistys järjestää jäsenilleen erilaisia seminaari-, koulutus- ja virkistystapahtumia. Jäsentoiminnan lisäksi Ketky palkitsee vuosittain ansioituneita ICT-alan töitä ja tekijöitä. Ketky on kansallisen kattojärjestö TIVIAn paikallisyhdistys.

  Lähes 300 jäsenen joukosta löytyy keskisuomalaisia ICT-alan ammattilaisia ja opiskelijoita toimialan laidasta laitaan - tule ja löydä yhteisiä mielenkiinnon kohteita!

   

  Tiedotteet

   

  Ketky muuttaa nimensä TIVIA Keski-Suomeksi

  Ketkyn sääntömääräisessä syyskokouksessa 23.11.2019 hyväksyttiin yhdistyksen nimen muuttaminen TIVIA Keski-Suomeksi. Uuden nimen myötä pyrimme tuomaan paremmin esille sen, että olemme TIVIAn alueellinen yhdistys ja täten osa isompaa, valtakunnallista yhteisöä.

  Uuteen nimeen liittyvät muutostyöt tullaan toteuttamaan vaiheittain lähikuukausien aikana. Osoite ketky.fi on edelleen toiminnassa sekä nettisivuilla että sähköpostiosoitteissa.

  Pekka Nurminen valittu TIVIAn hallitukseen

  Jyväskyläläinen Pekka Nurminen on valittu TIVIAn hallitukseen. Valittu hallitus edustaa laajasti koko maata sekä kattavasti erilaista it-osaamista. Asiasta päätettiin TIVIAn kehityspäivien ja liittokokouksen yhteydessä lauantaina 26.10.2019.

  Pekka Nurminen työskentelee Protacon Oy:n tietohallintojohtajana (CIO) ja on toiminut Ketkyn hallituksessa vuosina 2004 - 2007 sekä 2013 - 2014.

  Ketkyn hallitus onnittelee Pekka Nurmista valinnasta!

  Lue lisää TIVIAn tiedotteesta.

   

  Tapahtumat

   

  #NiceCodeClub tulee taas! Tällä kertaa aiheena konenäkö ja kuvantunnistus.

  Aika: Torstaina 13.2. klo 17:00 - 20
  Paikka: Cinia Oy, Ylistönmäki, Ohjelmakaari 2.
  Ilmoittautuminen: 6.2. mennessä

  - TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ - Ilmoittautuminen aukeaa, jos paikkoja vapautuu.

   

  Mallipohjainen sovelluskehitys - huomisen softakehitystä jo tänään!

  Aika: ke 19.2.2020 klo 16.30-18.30
  Paikka: Crazy Town, Väinönkatu 9 / Kauppalaispiha, Jyväskylä

  TIVIA tiedottaa

  body

  Päivittäessämme TIVIA-yhteisön strategiaa olemme nostaneet esille verkostoitumisen merkityksen niin verkossa kuin reaalimaailmassa.

  body

  TIVIAn toiminnanjohtaja Jussi Nissilä oli keskiviikkona 29.5.2019 Yle Radio Suomen haastattelussa. Haastattelussa keskusteltiin mm. digitaalisaation yleistymisestä arkielämässä ja Suomea mahdollisesti vaivaavasta koodaripulasta.