TIVIA Keski-Suomi

Tapahtuma

Tervetuloa tutustumaan Frisbeegolf -harrastukseen opastuksen avulla. Tämä on tarkoitettu juuri sinulle, joka et vielä ole ehtinyt tutustua tähän tämän päivän trendilajiin, mutta myös lajiin jo vihkiytyneille aktiiveille.

Paikkana Naissaaren frisbeegolfrata, Saltuntie 23, (Vaajakoski). Radalla on 9 väylää ja Naissaaren kahvila lähituntumassa. Pidetään taas mielessä turvavälit ja käsidesit.

Lisäkysymykset: Tapani Krats, p.0404851251, pj@ketky.fi

 

Tervetuloa tutustumaan SUP-lautailuun!

Pyrimme nyt suosimaan etä- ja ulkoilutapahtumia, ja torstaina 27.8. vuorossa on SUP-lautailuun tutustuminen opastetusti. Teemme klo 17-19 retken Tuomiojärvellä, jonka jälkeen on halutessaan mahdollisuus päästä lämpimään saunaan klo 19-21.

Järjestäjänä toimii Tavinsulka, joka tarjoaa lautailussa tarvittavat varusteet. Paikkana on Kivelänranta (entinen leirintäalue osoitteessa Taulumäentie 47), Tuomiojärvellä.

Pitkän kotona työskentelyn jälkeen moni kaipaa ulkoilemaan, ja tässä on siihen oivallinen tilaisuus! Kesän virkistystapahtumana tutustumme golfin saloihin Jyväs-Golfissa keskiviikkona 17.6. klo 17. Tapahtuma järjestetään kokonaan ulkona turvavälit huomioiden. 

Aloitetaan tutustuminen Jyväs-Golfin rangella, se sijaitsee n. 500 m päässä JG:n klubitalolta. Harjoitellaan siellä hieman reilu tunti, jonka jälkeen siirrytään (autoilla?) klubin läheisille lähipelialueille, jossa kokeillaan vielä chippiä ja puttia. 

Tule tutustumaan Digi & Game Centeriin ja osaan sen monimuotoisiin yrityksiin, jotka toimivat DGC:n sisällä. Tapahtuma järjestetään verkkokokouksena tiistaina 19.5. klo 17 alkaen.

Yrittäjät kertovat kevyen rennosti yrittäjäpoluistaan sekä siitä, kuinka heidän toimintansa liittyy digitalisuuden ympärille, ja kuinka DGC:n ekosysteemi auttaa heitä ja muita kehittämään liiketoimintaansa. Ollemme tekemässä uudenlaista ekosysteemiä yhdessä!

TIVIA Keski-Suomi järjestää jäsenille etätyöskentely-teemaisen verkkokoulutuksen keskiviikkona 13.5. klo 17:30 alkaen, jonka kesto on n. 2 tuntia. Järjestämme uusinnan tästä naisverkostollamme jo suosiota herättäneestä ajankohtaisesta aiheesta, joten tule mukaan jos missasit aiemman tapahtuman! Koulutuksen vetää verkko-opetuksen konkari, yliopistonopettaja Leena Hiltunen Jyväskylän yliopiston IT-tiedekunnan koulutusteknologialta.

Tiistaina 21.4. klo 17 Nice ICT vierailee etänä Qvantelilla videoneuvottelun kautta. Aiheena on Qvantelin ja globaalin työkultttuurin esittely. Kuulemme myös, mitä BSS on ja mitä Qvantelilla tehdään Telco-operaattorin loppukäyttäjän näkökulmasta. Varaamme aikaa myös kysymyksille ja keskustelulle. Tapahtuman kielenä on englanti.

Nice ICT järjestää etätyöskentely-teemaisen verkkokoulutuksen keskiviikkona 8.4. klo 17:30 alkaen, jonka kesto on n. 2 tuntia. Koulutuksen vetää verkko-opetuksen konkari, yliopistonopettaja Leena Hiltunen Jyväskylän yliopiston IT-tiedekunnan koulutusteknologialta.

Workshopin teemana:

TAPAHTUMA ON PERUTTU.

Tervetuloa vuoden ensimmäiseen virkistystapahtumaan (heti kevätkokouksen jälkeen). Tarjolla on tällä kertaa kamarimusiikkia: Puhaltajien yösoitto. Kamarikonsertti on heti kevätkokouksen jälkeen, mutta tähän voi osallistua myös ilman osallistumista kokoukseen.  HUOMAA NOPEA ILMOITTAUTUMISAIKA!

HUOM - Kevätkokouksen aika on JÄLLEEN muuttunut!

Kokouksen kutsu ja etäkokouksen kirjautumisohjeet tulevat sähköpostilla.

TIVIA Keski-Suomi ry kutsuu jäsenensä yhdistyksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen, joka pidetään aiemmin ilmoitetusta poiketen torstaina 16.4.2020 kello 17:00 alkaen etäyhteydellä.