Keski-Suomen tietojenkäsittely-yhdistys ry

Tapahtuma

Nice ICT vierailee Woolmanilla torstaina 21.2 klo 17-19.

 

-- TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ --

 

Mitkä ovat suomalaisen verkkokaupan haasteet ja menestystekijät? Woolmanin Juha Harju (founder & CEO) käy aiheeseen kiinni käytännön esimerkkien kautta. Samalla tulee tutuksi Woolman, johon tutustutaan asiakastarinoiden kautta.

Nice ICT vierailee Norcloudilla tiistaina 5.2. klo 16.30-18.30. Nordcloud on Euroopan johtava julkipilven mahdollistaja.

Pääsemme tutustumaan monipuoliseen team lead -rooliin. “Liidin” vastuulla on useita asioita tiimin päivittäisen työn sujumisesta merkityksellisen vuorovaikutuksen varmistamiseen ja tiimin kulttuurin kehittämiseen. Team leadit Tuire Peurala ja Eija Jokilahti kertovat omasta työstään, jonka jälkeen jatkamme tilaisuutta keskustellen.

Jyväskyläläinen mainostoimisto Aava & Bang tarjoaa ketkyläisille aamupalan torstaina 31.1. klo 8.00 - 9.30. Liiketoimintajohtaja Katja Asikainen esittelee meille yrityksen toimintaa.

Tule nauttimaan aamukahvit ja kuulemaan miten markkinointia hoidetaan nykypäivän digitalisoituneessa maailmassa! Aava & Bangin toimisto löytyy osoitteesta Ylistönmäentie 33, 40500 Jyväskylä.

Vuosi 2019 aloitetaan vanhoja muistelemalla. Suomen tietojenkäsittelymuseoyhdistys ry:n ylläpitämä tietokonemuseo on saanut uudet tilat, jossa vierailemme torstaina 10.1.2019 klo 17:30. Museon uusi osoite on Varikkotie 89 ja se on yksi kolmesta vanhasta puolustusvoimien rakennuksesta. Sisäänkäynti museolle on Eltel-mainoskyltin alla olevasta ovesta. Parkkipaikkoja löytyy oven edestä.

Tervetuloa Ketky ry:n Mysteerisiin pikkujouluihin!

Vietämme pikkujouluja Mysteerin pakohuoneiden ongelmia ratkaisemalla tiistaina 4.12. klo 17:30 osoitteessa Kauppakatu 29 A 3. krs. (aivan Kompassin tuntumassa). Paikkaan voi tutustua ennakkoon Mysteerin kotisivuilla.

Mysteerin pakohuoneiden jälkeen siirrymme nauttimaan jouluiset glögit ja vaihtamaan ajatuksia.

NiceICT järjestää yritysvierailun digitalisaation asiantuntijayritys Goforelle keskiviikkona 12.12. klo 17-19. Gofore avasi toimiston Jyväskylään viime vuonna ja valittiin 2017 Suomen parhaaksi työpaikaksi.

Vierailulla pääsemme tutustumaan Goforen toimintaan ja yrityskulttuuriin sekä kuulemme esityksen ohjelmistoarkkitehtuurista. Lisäksi mukana on Kirittärien pelaaja Eeva Mäki-Kaukola, joka opiskelee tietojärjestelmätieteitä Jyväskylän yliopistossa. Hän kertoo millaista on yhdistää kilpaurheilu ja IT-alan opinnot.

NiceCodeClub does CSS!

Miten HTML-sivujen tyylejä ja ulkoasuja määritellään CSS:n avulla? Tule opettelemaan CSS:n saloja NiceCodeClubiin lauantaina 1.12.2018. klo 10-14. Klubin tavoitteena on antaa perusymmärrys siitä mitä CSS on, miksi sitä käytetään ja kuinka verkkosivujen ulkoasua voi muokata CSS:n avulla. Aluksi n. klo 10-13 käydään läpi aihepiiriä yhdessä ja viimeinen tunti on vapaata koodailua, johon on mahdollista saada tukea ohjaajilta.

Tervetuloa Nice ICT:n saunailtaan maanantaina 22.10. klo 17-20!

Saunatilat ja pientä tarjottavaa meille tarjoaa Airbus Defence and Space Oy. Pääset siis samalla kertaa tutustumaan Airbusiin yrityksenä, keskustelemaan siellä työskentelevien naisten kanssa sekä verkostoitumaan myös muiden ICT-alaa opiskelevien ja alalla työskentelevien naisten kanssa!

NiceCodeClubin syyskausi alkaa lauantaina 27.10. klo 10 JAMKin Rajakadun kampuksen tiloissa (AP05 ja AP-aula).

Tutustumme HTML:n alkeisiin JAMKin opiskelijan Oona Hämäläisen johdolla. Tule kuuntelemaan, millaisilla rakennuspalikoilla nettisivuja on koottu kasaan jo vuosikymmenten ajan! Aihe sopii erinomaisesti aloittelijoille. Myös kokeneemman konkarin kannattaa tulla paikalle kuulemaan vinkkejä ja työstämään omia projekteja, paikalla on henkilöitä sparraamassa ja auttamassa eteenpäin.

 

Aika: torstai 11.10. klo 16.00
Paikka: Delta-sali, Agora (Mattilanniemi 2, Jyväskylä)