TIVIA Keski-Suomi

Menneet tapahtumat

Tapahtumat

Tervetuloa tutustumaan Frisbeegolf -harrastukseen opastuksen avulla. Tämä on tarkoitettu juuri sinulle, joka et vielä ole ehtinyt tutustua tähän tämän päivän trendilajiin, mutta myös lajiin jo vihkiytyneille aktiiveille.

Paikkana Naissaaren frisbeegolfrata, Saltuntie 23, (Vaajakoski). Radalla on 9 väylää ja Naissaaren kahvila lähituntumassa. Pidetään taas mielessä turvavälit ja käsidesit.

Lisäkysymykset: Tapani Krats, p.0404851251, pj@ketky.fi

 

Tervetuloa tutustumaan SUP-lautailuun!

Pyrimme nyt suosimaan etä- ja ulkoilutapahtumia, ja torstaina 27.8. vuorossa on SUP-lautailuun tutustuminen opastetusti. Teemme klo 17-19 retken Tuomiojärvellä, jonka jälkeen on halutessaan mahdollisuus päästä lämpimään saunaan klo 19-21.

Järjestäjänä toimii Tavinsulka, joka tarjoaa lautailussa tarvittavat varusteet. Paikkana on Kivelänranta (entinen leirintäalue osoitteessa Taulumäentie 47), Tuomiojärvellä.

Pitkän kotona työskentelyn jälkeen moni kaipaa ulkoilemaan, ja tässä on siihen oivallinen tilaisuus! Kesän virkistystapahtumana tutustumme golfin saloihin Jyväs-Golfissa keskiviikkona 17.6. klo 17. Tapahtuma järjestetään kokonaan ulkona turvavälit huomioiden. 

Aloitetaan tutustuminen Jyväs-Golfin rangella, se sijaitsee n. 500 m päässä JG:n klubitalolta. Harjoitellaan siellä hieman reilu tunti, jonka jälkeen siirrytään (autoilla?) klubin läheisille lähipelialueille, jossa kokeillaan vielä chippiä ja puttia. 

Tule tutustumaan Digi & Game Centeriin ja osaan sen monimuotoisiin yrityksiin, jotka toimivat DGC:n sisällä. Tapahtuma järjestetään verkkokokouksena tiistaina 19.5. klo 17 alkaen.

Yrittäjät kertovat kevyen rennosti yrittäjäpoluistaan sekä siitä, kuinka heidän toimintansa liittyy digitalisuuden ympärille, ja kuinka DGC:n ekosysteemi auttaa heitä ja muita kehittämään liiketoimintaansa. Ollemme tekemässä uudenlaista ekosysteemiä yhdessä!