Keski-Suomen tietojenkäsittely-yhdistys ry

NiceCodeClub - WordPress

Päivä: lauantai 28.4.2018
Aika: 10.00 - 14.00
Paikka: Zeeland Family Jyväskylä (Yliopistonkatu 36, 40100 Jyväskylä)

TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ! Mikäli peruutuspaikkoja vapautuu, pyrimme ilmoittamaan niistä mahdollisimman nopeasti.

Tervetuloa tutustumaan WordPressiin, maailman suosituimpaan sisällönhallintajärjestelmään, jota käyttää lähes 30% kaikista olemassa olevista nettisivuista. WordPress on nykypäivän go-to alustaratkaisu pienille, keskikokoisille ja miksei suuremmillekin verkkopalvelutotetuksille. Päivän aikana käymme läpi WordPressin toimintoja ja ominaisuuksia, teemme omalla koneella paikallisen kehitysympäristön ja tutustumme koodaamiseen WordPressin teemojen kautta.

Workshopin pitää Zeeland Familyn Senior Developer, Tiia Rantanen. Zeeland Family on Suomen monipuolisin markkinoinnin palvelutoimisto, jonka erikoisuutena on luova ongelmanratkaisu keinoista riippumatta, raja-aidat kaataen. He tuovat asiakkaidensa markkinointiin rohkeutta – poikkitieteellistä ja -taiteellista ajattelua, joka synnyttää muistettavia menestystarinoita.

Zeeland Family tarjoaa koodikerholaisille virvokkeita.

Otathan oman kannettavan tietokoneen mukaan.

Zeeland Family sijaitsee Torikeskuksessa. Näin pääset paikalle: Mene Väinönkadun sisäänkäynnistä Torikeskuksen (1. kerroksen Väinönraittia) toiseen päähän liukuportaiden takana olevalle hissille, ja nouse 4. kerrokseen.

Mikä NiceCodeClub?

Ketkyn naisverkosto Nice ICT järjestää kuukausittain NiceCodeClub-kerhotapaamisia. Tilaisuudet järjestetään #womenintech-hengessä, ja kaikki ovat tervetulleita osaamistasoon katsomatta! Osallistuminen ei vaadi Ketkyn jäsenyyttä.

Tapahtumalaji: 
Päivämäärä: 
Lauantai, 28 huhtikuu, 2018 - 10:00 - 14:00
Osallistujamäärä (max): 
20
Ilmoittautuminen alkaa: 
Maanantai, 16 huhtikuu, 2018 - 15:30
Ilmoittautuminen päättyy: 
Perjantai, 27 huhtikuu, 2018 - 23:45